כך: השבת WiFi Sense ב- Windows 10

WiFi Sense הוא כלי חדש המחבר אותך אוטומטית לרשתות WiFi פתוחות ולרשתות פרטיות בהן אנשי הקשר שלך מחוברים. בדרך זו לעולם לא תצטרך להיכנס שוב לרשת באופן ידני כאשר אתה מבקר אצל מכר. אבל מה אם אתה מעדיף לא להשתמש בו?

WiFi Sense הוצג כבר ב- Windows Phone 8.1, אך כעת הפונקציה זמינה גם ב- Windows 10. אם אתה מתחבר לרשת חדשה עם מכשיר שמריץ Windows 10, אתה יכול לבחור לקבל גישה זו עם אנשי קשר של Outlook.com, Skype אנשי קשר או חברים בפייסבוק. Sense WiFi מופעל כברירת מחדל. קרא גם: 13 טיפים לפתרון בעיות הרשת הנפוצות ביותר.

אבל יתכן שלא תאהב את הרעיון אם המכשיר שלך פשוט מתחבר לרשת WiFi חדשה מבלי להבין זאת.

עבור לתפריט ההתחלה ובחר הגדרות . בחלון שמופיע, לחץ על רשת ואינטרנט ובחלונית השמאלית בחר Wi-Fi> נהל הגדרות Wi-Fi . בחלון זה עליך להשבית את כל האפשרויות ולמחוק את רשתות ה- Wi-Fi שהתחברת בעבר.

WiFi Sense שימושי מאוד לאנשים שרוצים להתחבר, אך לא כולם שמחים על כך שניתן לשתף את רשת ה- WiFi שלו עם אחרים.

כיבוי אוטומטי

ניתן למנוע חיבור לרשת שלך באמצעות WiFi Sense, אך לא תמצא אפשרות לכך בתפריט ההגדרות של Windows. במקום זאת, עליך לשנות את שם הרשת שלך בהגדרות הנתב המסתיימות ב- _optout . רשתות עם שם שמסתיים בזה אינן מאוחסנות על ידי WiFi Sense, מה שאומר שמעכשיו אף אחד לא יכול להתחבר לרשת שלך דרך WiFi Sense.

אם אתה לא משנה את שם הרשת שלך (כדי שהשם לא יסתיים ב- _optout ), אתה יכול לשמור על הרשת שלך רק מחוץ למאגר ה- WiFi Sense של מיקרוסופט על ידי הזנת סיסמת הרשת שלך באופן ידני במכשירי המכרים שלך וודא שכל התיבות מתחת לרשתות איתן אני רוצה לשתף אינן מסומנות. אז זה נראה הרבה יותר נוח ובטוח יותר לשנות את שם הרשת שלך.

האם יש לך שאלה לגבי חלונות 10?

ואז שאל את שאלתך במסגרת השאלה והתשובה של המחשב! טוטאל וקבל תשובה לשאלתך!